Vindt u dat uw medewerkers minder betrokken zijn? Vindt u het lastig te werken aan verbinding? Mist u soms voldoende daadkracht bij uzelf en uw medewerkers?

Voorkom Onnodig Verzuim kan een inspirerende workshop van ca. 3 uur verzorgen in uw bedrijf of daarbuiten. Voor medewerkers en voor managementteams.

De deelnemers krijgen inzicht in welke gevolgen hun gedrag heeft voor zichzelf en processen en samenwerking op de werkvloer.
Naast theoretische kennisoverdracht wordt de deelnemer aan de hand van diverse werkvormen uitgedaagd actief deel te nemen.

Koerskaart

Koerskaartsessie

Dit geven wij vorm door het begeleiden van KoersKaartsessies. Een KoersKaart is een ‘serious game’, bedoeld om met 4 tot 6 deelnemers een goed gesprek te hebben over een belangrijk thema, in dit geval werkstress.

Hoe zorg je dat je met plezier je werk doet? Wat helpt is: goed met stress omgaan. Stress is normaal. Maar te veel stress maakt ziek. Daarom is het goed om over stress te praten. Want stress is voor iedereen anders. Na het spelen van deze KoersKaart weten de deelnemers beter wat zij en anderen nodig hebben om plezierig te werken.

De KoersKaart is gebaseerd op de volgende principes:

  • Bespreek samen 1 thema in 2 uur tijd.
  • Zelforganiserend: deelnemers faciliteren zelf het goede gesprek van begin tot eind.
  • 4 tot 6 deelnemers per kaart en oneindig op te schalen met meer kaarten.
  • Doorloop samen de vragenstructuur en notuleer direct op de KoersKaart.
  • Bepaal samen de koers en vertaal deze in concrete acties.

U kunt hier contact met ons opnemen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen