Voorkom Onnodig Verzuim

“De begeleiding door Jennifer heb ik als persoonlijk en tegelijk ook als heel professioneel ervaren. Ze sloot altijd aan bij wat er op dat moment was en naar mijn idee zette ze dan in wat nodig is. Jennifer nodigde me uit te ZIJN, ze luisterde zonder oordeel en nodigde me uit iets aan te kijken, er de tijd voor te nemen. Het idee dat ik altijd bij haar terecht kon, ook al was er geen afspraak, maakte dat ze een echte secure base was in een moeilijke tijd. Ik realiseer me dat ik altijd een harde werker ben geweest die op bijna alles JA zei. Ik leerde dat een normaal werktempo ook goed is. Ik probeer me dus oprecht niet te laten maken, wat in onze organisatie in deze tijd zomaar op de loer ligt. Ik ben weer bij mezelf en durf op mezelf, mijn inzichten en mijn intuïtie te vertrouwen.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Jennifer heeft indruk op mij gemaakt in het jaar dat ze mij begeleidde in het beantwoorden van mijn vraag ‘hoe kom ik weer in mijn kracht’. Ze is een geweldige luisteraar en vragensteller. Ze had het lef om door te vragen en mij uit te dagen, precies wat ik nodig had om mijn traject te durven aangaan. Ik heb het ervaren als een cadeau om naar haar toe te mogen. Ze combineert haar eindeloze ervaring van haar opleidingen en theorie met haar eigen praktische menselijke stijl. Ik voelde me thuis bij Jennifer, kwam de schaamte voorbij om het ware gesprek te voeren en vond mezelf langzaam terug. Ze staat voor betrokkenheid, verbinding en daadkracht en die drie elementen kwamen steeds terug tijdens ons samenzijn.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Jennifer voelt in de sessies heel goed aan waar mijn behoefte ligt. Ze kon daar goed op anticiperen. Ik heb geleerd contact met mijn lichaam, mezelf en mijn behoeftes te maken, waardoor ik mijn grenzen beter kan bewaken en om hulp durf te vragen. Ik heb patronen doorbroken die mij niet dienen. Daardoor is er een betere balans in mijn leven en maak ik gezondere keuzes in hoeveel ik op een dag KAN doen in plaats van wat ik wil of wat ik plan. Op het werk kan ik daardoor beter prioriteiten stellen, ook al vind ik alles reuze interessant. Door de verbinding met mezelf te herstellen is ook de verbinding met vrienden, familie en collega’s beter en dieper geworden. Een groot geschenk!”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Met het traject bij Jennifer ben ik tot de kern van het probleem gekomen (wat niet altijd zichtbaar is) in plaats van de symptomen bestrijden. De sfeer was fijn en veilig. Mijn ‘automatische-piloot-stand’ is er af, ik ben me bewuster van patronen en doe dingen nu anders, meer zoals ze bij mij en ook mijn hoogsensitiviteit passen. Daardoor is mijn werk-privé balans beter, sta ik sterker in mijn schoenen en durf ik gemakkelijker het gesprek aan te gaan.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“In de begeleiding door Jennifer heb ik geleerd verbinding met mijn lichaam te maken, anders te ademen en door reflectie meer in gesprek met mezelf te komen. Ik ben een ander mens, ik ervaar meer rust, minder stress en ben meer aanwezig. Jennifer is invoelend, wijs, doortastend en ervaringsdeskundige. Ik heb geleerd te spreken over wat ik voel en ervaar. Ik ontdekte dat dit überhaupt bestaat. En dat ik van daaruit mag reageren. Pijnlijke gevoelens hoef ik niet weg te drukken, ik mag ze de ruimte geven. Het begeleidingstraject was voor mij een grote zegen. Het heeft mij op elk vlak verrijkt en versterkt, er is een wereld voor mij open gegaan en die wereld ben ik zelf.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“De begeleiding van Jennifer was vertrouwd, professioneel en fijn. Ze verstaat de kunst van het luisteren, is flexibel en kundig waardoor ze snel schakelt als de situatie daar om vraagt. Ik keek er elke sessie weer naar uit om samen met Jennifer te mogen werken aan mijn herstel en ontdekkingsreis. Ze straalt rust uit en is een warme, gezellige vrouw. Ik heb met haar geleerd te luisteren naar mijn lichaam, hersteltijd te nemen en te rouwen. Ook kan ik nu mijn grenzen bewaken zonder me er schuldig over te voelen.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Ik ben weer bijna beter. Ik merk wel dat mijn focus en mentale gesteldheid nog niet helemaal zijn hersteld. Mijn fysieke gesteldheid is beter dan ooit. Dat was het hoofddoel. Daarnaast heb ik beter leren omgaan met mijn chronische ziekte. Hoewel ik al tientallen jaren ziek ben, heb ik door de late diagnose hier nooit op een goede manier mee om leren gaan.
Verder heb ik inzicht gekregen in andere factoren bij het ontstaan van mijn burn-out (hoofdbegaafdheid, verstoord ademhalings- en hartritme) waar ik zelf niet zo’n zicht op had. Wat voor mij juist meerwaarde gehad heeft is de diversiteit aan onderwerpen/ issues/oefeningen die we behandeld hebben. Ik ben ook niet door één oorzaak uitgevallen, maar ik denk dat we alle oorzaken wel gevonden en behandeld hebben. Dit helpt om in de toekomst uitval te voorkomen en helpt mij ook bij het maken van verdere keuzes.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Door de begeleiding van Jennifer heb ik weer positieve levenslust, energie en werkplezier gekregen. Ik ben niet ziek uitgevallen op het werk. Ik ben mijn leidinggevende heel dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Die merkte zelf op dat ze mijn houding meer open en positief vindt! Een groter direct compliment is niet haalbaar, toch?”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Mijn begeleidingstraject vond ik heel waardevol. Dit is vooral te danken aan mijn counsellor Jennifer. Ze luistert, oordeelt niet, geeft feedback ook al was deze soms niet wat ik wilde horen, maar hierdoor leerde ik wel anders te denken en te handelen. Je doorbreekt een vast patroon van denken en voelen. Leert jezelf beter kennen. En dit mede door haar kracht, positieve energie en eerlijkheid.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Jennifer gaat op een zeer professionele manier met mensen om en weet een vertrouwenssfeer te creëren waardoor de onderste steen wordt bovengehaald om er achter te komen wat de oorzaken zijn van hoe je in het leven functioneert en wat er nodig is om dat op een prettigere en meer rustgevende manier te gaan doen. Ik ben daardoor na jaren daadwerkelijk gestopt met het plegen van roofbouw door meer contact met mijn gevoel kan ik beter verbinden met anderen en gezonde grenzen stellen.”

“Jennifer voelde aan dat het in mijn geval goed werkte om alles echt zelf te doen en haar puur als begeleider te hebben. Ze voelde aan dat ze mij niet aan het handje moest nemen. Jennifer weet mensen over de streep te trekken ten bate van hun eigen ontwikkeling. Daardoor maak ik nu de juiste keuzes. En ik ben haar daar nog zeer dankbaar voor.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“Jennifer heeft mij, als eindverantwoordelijke, op professionele wijze een spiegel voor kunnen houden en mij positief kritisch kunnen overtuigen en uiteindelijk ook bewezen dat in verzuimdossiers tussen werkgever en werknemers win-win situaties zijn te realiseren. Hiervoor creëerde zij de juiste voorwaarden en sfeer en zorgde voor een goede begeleiding van het proces.”

Voorkom Onnodig Verzuim

“De kundige begeleiding door Jennifer en de aanpak in het traject heb ik als erg zorgvuldig en waardevol ervaren. Het heeft mij heel erg veel inzichten gegeven en het heeft mij laten groeien als mens. Jennifer is een hele integere, warme vrouw, met een groot inlevingsvermogen die je op hele subtiele wijze anders leert kijken. Ik voel me niet meer labiel en weer veel meer in mijn kracht. Mijn energie en concentratie nemen weer toe en dat geeft vertrouwen in de toekomst.”