“Ik heb bij Jennifer een counselingstraject gevolgd van 11 sessies. De sfeer was ontspannen en ik voelde me erg op mijn gemak. Jennifer luistert goed, is onbevooroordeeld en objectief. Zij laat mij zelf tot inzichten komen en oplossingen zoeken. Daardoor krijg ik rust en overzicht, kan ik positief blijven en afstand nemen van de te verbeteren situatie.

Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen, omdat zij zeer deskundig is in combinatie met een hele fijne persoonlijkheid. Zij heeft veel ervaring en brengt je tot inzichten zonder haar mening of advies op te leggen.

Wat het mij heeft opgeleverd? Ik geniet elke dag van “de nieuwe versie” van mezelf. Die is overgeslagen op mijn directe omgeving. Ik geniet elke dag van grote en kleine dingen. Er is rust, gezelligheid en liefde, wat een verschil!”

“Ik heb bij Jennifer een counselingstraject gevolgd van 10 sessies. Ik vond ze nuttig en leerzaam, maar ook confronterend. De sfeer vond ik prettig, open en eerlijk. Ik kreeg directe tips om tijdens stressvolle momenten weer tot rust te komen. Ook ben ik mezelf meer bewust geworden van de denkmogelijkheden die er in bepaalde situaties zijn.

Ik zou haar aanbevelen bij anderen, omdat zij empathie heeft. En ze is er open over dat ze ook persoonlijk met stress en burn-out te maken heeft gehad. Als ervaringsdeskundige weet ze wat het is om er weer uit te komen. Dat schept vertrouwen en een gemeenschappelijke band”.

Evaluatieformulier van een tevreden cliënt.

Evaluatieformulier van een cliënt.

Evaluatie van een tevreden cliënt.

Evaluatie van een cliënt.

Ik wil graag meer weten over bedrijfscounseling

7 + 0 = ?