Voor werknemers die stressklachten ervaren en daardoor thuis of op hun werk minder goed kunnen functioneren, bied ik de mogelijkheid gebruik te maken van een praktisch en zeer toegankelijk online programma:

“Actief aan het werk met stress!”.

Voorkom Onnodig Verzuim werkt hierin samen met Actief aan het werk!

Unieke methode

Deze effectieve methode ondersteunt de zelfredzaamheid van medewerkers. Het helpt medewerkers om actief te leren hun klachten om te buigen, zodat zij productiever en vitaler aan het werk kunnen gaan.

Het programma bestaat uit acht sessies met:

– Informatie
– Instructievideo’s
– Testen
– Opdrachten

Opties

Het programma is in drie vormen af te nemen::

1. Inlogcode

2. Inlogcode met Support

3. Counsellingstraject

Werkgevers kunnen voor licenties een registratiecode aanvragen, die de medewerker toegang geeft tot de leeromgeving.

Heb je behoefte aan meer informatie? Laat het dan gerust weten via het contactformulier. Zet er alsjeblieft bij of je als werknemer of namens de werkgever informatie wenst. Beide kan natuurlijk ook!

Stuur ons berichten

Gebruikerservaringen:

1: “Goed doordacht, stap voor stap programma. Dit programma is een aanrader voor iedereen met stress gerelateerde klachten klein of groot”.

2: “Het programma is goed te volgen en duidelijk in de instructie. Voor een programma via internet is dit zeker aan te bevelen”.

3: “Een lekker praktisch programma, met een goede mix van kennis opdoen en concrete oefeningen. Als bedrijfsmaatschappelijk werker denk ik dat veel van de inhoud mensen met overspannenheid kan helpen, vooral om in een oplossingsgerichte en pro-actieve mindset te komen”.

4: “Online een cursus volgen heb ik als zeer prettig ervaren. Je kunt het volgen als het jou uitkomt en in je eigen tempo. Het programma vond ik duidelijk. De videoboodschappen ook prettig om naar te luisteren. Je voelt je begrepen en krijgt op deze manier handvatten waar je iets mee kunt. Als ik me gestrest voel denk ik nu terug aan hulpmiddelen uit de cursus”.

5: “Ik heb de lessen als fijn ervaren”.

6: “Het programma vond ik zeer zinvol! Ik heb er wel degelijk iets van opgestoken, vind de video’s informatief. Je straalt rust uit in de video’s en dat is prettig. Ik voel me zelf inmiddels een stuk rustiger en wens jou heel veel succes met het verdere programma”.

7: “Wow wat is dit goed in elkaar gezet. Wat me net goed deed was te horen dat je kunt zeggen tot hier en niet verder met stress. Goed idee!”

8: “Alles is heel herkenbaar en duidelijk”.

9: “Je hebt een prettige stem om naar te luisteren. De pianomuziek is erg  mooi”.

10: “Het programma is conform de evidentie die er over dit onderwerp is. Het heeft veel voordelen om via internet een programma te volgen vanuit je bureau stoel”.