“Ik ben weer bijna beter. Ik merk wel dat mijn focus en mentale gesteldheid nog niet helemaal zijn hersteld. Mijn fysieke gesteldheid is beter dan ooit. Dat was het hoofddoel. Daarnaast heb ik beter leren omgaan met mijn chronische ziekte. Hoewel ik al tientallen jaren ziek ben, heb ik door de late diagnose hier nooit op een goede manier mee om leren gaan.
Verder heb ik inzicht gekregen in andere factoren bij het ontstaan van mijn burn-out (hoofdbegaafdheid, verstoord ademhalings- en hartritme) waar ik zelf niet zo’n zicht op had. Wat voor mij juist meerwaarde gehad heeft is de diversiteit aan onderwerpen/ issues/oefeningen die we behandeld hebben. Ik ben ook niet door één oorzaak uitgevallen, maar ik denk dat we alle oorzaken wel gevonden en behandeld hebben. Dit helpt om in de toekomst uitval te voorkomen en helpt mij ook bij het maken van verdere keuzes.”

VrouwIngenieur

“Door de begeleiding van Jennifer heb ik weer positieve levenslust, energie en werkplezier gekregen. Ik ben niet ziek uitgevallen op het werk. Ik ben mijn leidinggevende heel dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Die merkte zelf op dat ze mijn houding meer open en positief vindt! Een groter direct compliment is niet haalbaar, toch?”

VrouwIntern Begeleider onderwijs

“Mijn begeleidingstraject vond ik heel waardevol. Dit is vooral te danken aan mijn counsellor Jennifer. Ze luistert, oordeelt niet, geeft feedback ook al was deze soms niet wat ik wilde horen, maar hierdoor leerde ik wel anders te denken en te handelen. Je doorbreekt een vast patroon van denken en voelen. Leert jezelf beter kennen. En dit mede door haar kracht, positieve energie en eerlijkheid.”

VrouwSecretaresse

“Jennifer gaat op een zeer professionele manier met mensen om en weet een vertrouwenssfeer te creëren waardoor de onderste steen wordt bovengehaald om er achter te komen wat de oorzaken zijn van hoe je in het leven functioneert en wat er nodig is om dat op een prettigere en meer rustgevende manier te gaan doen. Ik ben daardoor na jaren daadwerkelijk gestopt met het plegen van roofbouw door meer contact met mijn gevoel kan ik beter verbinden met anderen en gezonde grenzen stellen.”

ManIngenieur

“Jennifer voelde aan dat het in mijn geval goed werkte om alles echt zelf te doen en haar puur als begeleider te hebben. Ze voelde aan dat ze mij niet aan het handje moest nemen. Jennifer weet mensen over de streep te trekken ten bate van hun eigen ontwikkeling. Daardoor maak ik nu de juiste keuzes. En ik ben haar daar nog zeer dankbaar voor.”

Enith van TongerenPortretfotograaf, eigenaar van Portret in Bedrijfhttp://portretinbedrijf.nl

“Jennifer heeft mij, als eindverantwoordelijke, op professionele wijze een spiegel voor kunnen houden en mij positief kritisch kunnen overtuigen en uiteindelijk ook bewezen dat in verzuimdossiers tussen werkgever en werknemers win-win situaties zijn te realiseren. Hiervoor creëerde zij de juiste voorwaarden en sfeer en zorgde voor een goede begeleiding van het proces.”

ManDirecteur bouwonderneming

“De kundige begeleiding door Jennifer en de aanpak in het traject heb ik als erg zorgvuldig en waardevol ervaren. Het heeft mij heel erg veel inzichten gegeven en het heeft mij laten groeien als mens. Jennifer is een hele integere, warme vrouw, met een groot inlevingsvermogen die je op hele subtiele wijze anders leert kijken. Ik voel me niet meer labiel en weer veel meer in mijn kracht. Mijn energie en concentratie nemen weer toe en dat geeft vertrouwen in de toekomst.”

VrouwManager Finance