“Jennifer gaat op een zeer professionele manier met mensen op en weet een vertrouwenssfeer te creëren waardoor de onderste steen wordt bovengehaald oom er achter te komen wat de oorzaken zijn van hoe je in het leven functioneert en wat er zou moeten veranderen om dat op een prettigere en meer rustgevende manier te gaan doen. Ik ben daardoor na jaren daadwerkelijk gestopt met het plegen van roofbouw door meer contact met mijn gevoel kan ik beter verbinden met anderen en gezonde grenzen stellen”.

ManIngenieur

“Jennifer voelde aan dat het in mijn geval goed werkte om alles echt zelf te doen en haar puur als begeleider te hebben. Ze voelde aan dat ze mij niet aan het handje moest nemen. Jennifer weet mensen over de streep te trekken ten bate van hun eigen ontwikkeling. Daardoor maak ik nu de juiste keuzes. En ik ben haar daar nog zeer dankbaar voor”.

Enith van TongerenPortretfotograaf, eigenaar van Portret in Bedrijfhttp://portretinbedrijf.nl

“Jennifer heeft mij, als eindverantwoordelijke, op professionele wijze een spiegel voor kunnen houden en mij positief kritisch kunnen overtuigen en uiteindelijk ook bewezen dat in verzuimdossiers tussen werkgever en werknemers win-win situaties zijn te realiseren. Hiervoor creëerde zij de juiste voorwaarden en sfeer en zorgde voor een goede begeleiding van het proces”.

ManDirecteur bouwonderneming

“De kundige begeleiding door Jennifer en de aanpak in het traject heb ik als erg zorgvuldig en waardevol ervaren. Het heeft mij heel erg veel inzichten gegeven en het heeft mij laten groeien als mens. Jennifer is een hele integere, warme vrouw, met een groot inlevingsvermogen die je op hele subtiele wijze anders leert kijken. Ik voel me niet meer labiel, maar weer veel meer in mijn kracht. Mijn energie en concentratie nemen weer toe en dat geeft vertrouwen in de toekomst.”.

VrouwManager Finance

“Door de begeleiding van Jennifer heb ik weer positieve levenslust, energie en werkplezier gekregen. Ik ben niet ziek uitgevallen op het werk. Ik ben mijn leidinggevende heel dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Die merkte zelf op dat ze mijn houding meer open en positief vindt! een groter direct compliment is niet haalbaar, toch?”

VrouwIntern Begeleider onderwijs